Contact

SYNNS
Niko Snijders
06 – 29 11 12 12

Amundsenrede 21
2725 GJ Zoetermeer

KvK: 66958814
BTW: NL002038359B64
IBAN: NL15ASNB0942269950

Niko Snijders

Ik maak graag kennis

Naam

Organisatie

Telefoonnummer

E-mailadres

Eventuele vraag


Wie is Niko Snijders

Empathisch, economisch en effectief. Die woorden typeren Niko dus het meest. Vanuit zijn opleiding commerciële sporteconomie is hij al van jongs af aan gewend om op projectmatige basis in teams gezamenlijk te werken aan concrete en meetbare (SMART)doelstellingen.

Kennis

Sinds 2005 werkt Niko in de zorg in commerciële en adviserende rollen. In zijn functie als accountmanager cardiovasculair in de farmaceutische industrie deed hij niet alleen veel kennis op (waaronder de opleiding Algemene Medische- en Farmaceutische Kennis), maar ontdekte hij door de vele contacten met huisartsen, apothekers en medisch specialisten ook voor welke complexe uitdagingen de Nederlandse zorg staat. Als productspecialist van digitale radiologische beeldvorming in de tandheelkunde verdiepte hij zijn passie voor medische technologie en ICT-oplossingen.

Skills

Om een gesprekspartner van toegevoegde waarde te kunnen zijn, heeft Niko naast zijn werk diverse communicatieve trainingen gevolgd bij Kenneth Smit en volgde hij een opleiding Middle Management bij het ICM. Hier heeft hij vooral geleerd om belangen van verschillende stakeholders tijdens implementatie- en veranderingstrajecten op elkaar af te stemmen en raakt hij geïnspireerd door de filosofie van het creëren van synergie.

Resultaten

Toen Niko in 2012 verantwoordelijk werd voor het sluiten van langlopende contracten met ziekenhuizen voor het leveren van medische voeding, is hij zich naast costs of ownership en return on investment gaan verdiepen in de thematiek rond health economics. Met zijn grondige kennis en kunde over zowel effectief communiceren als het Nederlandse zorgstelsel en de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk zorgverleners, was in 2016 de tijd rijp om SYNNS op te richten.

De filosofie van SYNNS

Voor elk doel de juiste tool

SYNNS gelooft in het verwezenlijken van een toekomstvisie door het SMART-formuleren en actiegericht maken van de vijf strategieën: inventariseren, analyseren, argumenteren, presenteren en implementeren. Vanuit de gestelde helpt SYNNS doelgerichte boodschappen te verpakken en uit te rollen volgens een gestructureerd actieplan. Voor elke specifieke doelgroep, met het voor de ontvanger meest geschikte communicatiemiddel. En binnen de gestelde tijd en budget.

Effectieve en efficiënte communicatie bespaart tijd en geld, verlaagt de werkdruk en motiveert medewerkers. Samenwerken wordt pas echt succesvol als grootse plannen in kortlopende acties worden geknipt en er continue zichtbare resultaten worden geboekt. Door informatie via het meest geschikte communicatiemiddel met elkaar te delen, maakt SYNNS ieders synergetische waarde aan de markt zichtbaar.

Net als de uitvoer van een effectief behandelplan, is flexibele samenwerking tussen verschillende vakspecialisten noodzakelijk bij de ontwikkeling van een digitale communicatiemiddelen en slimme software oplossingen. SYNNS betrekt per opdracht partners die de uitdaging van de opdrachtgever begrijpen en ruime ervaring hebben in hun vakgebied en dat van de opdrachtgever.

Partners

Nuances
Maurice Luimes
Meerte’s Company
Meerte van Duuren
Edit4U
Edwin Steenwinkel
Website Die Werkt
Carlo Kop
 
nuances.nl meertescompany.nl edit4u.nl websitediewerkt.nl
GOM Design
Anita Nederkoorn
Cristina Zanon Branding & Design
Cristina Zanon
SoVideo
Joep van Oppen
gomdesign.nl cristinazanon.com  sovideo.nl
BOSSS
Marc Bos
Dengun
Ha Vo
My Cubes
John Li
Bigfeat
Max Bell
bosss.be dengun.com mycubes.nl bigfeat.nl
Pim Hendriksen Glenn Cornelisse Jerry Knies
pimhendriksen.com nyushaglenn.com jerryknies.com