Contact

SYNNS
Niko Snijders
06 – 29 11 12 12

Amundsenrede 21
2725 GJ Zoetermeer

KvK: 66958814
BTW: 181505174B01
IBAN: NL15ASNB0942269950

Niko Snijders

Ik maak graag kennis

Naam

Praktijk

Telefoonnummer

E-mailadres

Eventuele vraag


Wie is Niko Snijders

☝🏼 Bekijk bovenstaande video met Nederlandse ondertiteling van Taylor Protocol en maak kennis met de kernwaarden van Niko Snijders

Empathisch, economisch en effectief. Die woorden typeren Niko dus het meest. Vanuit zijn opleiding commerciële sporteconomie is hij al van jongs af aan gewend om op projectmatige basis in teams gezamenlijk te werken aan concrete en meetbare (SMART)doelstellingen.

Kennis

Sinds 2005 werkt Niko in de zorg in commerciële en adviserende rollen. In zijn functie als accountmanager cardiovasculair in de farmaceutische industrie deed hij niet alleen veel kennis op (waaronder de opleiding Algemene Medische- en Farmaceutische Kennis), maar ontdekte hij door de vele contacten met huisartsen, apothekers en medisch specialisten ook voor welke complexe uitdagingen de Nederlandse zorg staat. Als productspecialist van digitale radiologische beeldvorming in de tandheelkunde verdiepte hij zijn passie voor medische technologie en ICT-oplossingen.

Skills

Om een gesprekspartner van toegevoegde waarde te kunnen zijn, heeft Niko naast zijn werk diverse communicatieve trainingen gevolgd bij Kenneth Smit en volgde hij een opleiding Middle Management bij het ICM. Hier heeft hij vooral geleerd om belangen van verschillende stakeholders tijdens implementatie- en veranderingstrajecten op elkaar af te stemmen en raakt hij geïnspireerd door de filosofie van het creëren van synergie.

Resultaten

Toen Niko in 2012 verantwoordelijk werd voor het sluiten van langlopende contracten met ziekenhuizen voor het leveren van medische voeding, is hij zich naast costs of ownership en return on investment gaan verdiepen in de thematiek rond health economics. Met zijn grondige kennis en kunde over zowel effectief communiceren als het Nederlandse zorgstelsel en de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk zorgverleners, was in 2016 de tijd rijp om SYNNS op te richten.